Tarih: 17.07.2025 02:38

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ın Katılımıyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili Seçimi Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili Seçimi Ankara'da Yapıldı


Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın da katılımıyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili seçimi Ankara'da gerçekleştirildi. Seçim, belediye başkanlarının katılımıyla yapıldı.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Başkan Vekili Oldu


Yapılan seçimde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili olarak seçildi. Seçim sonuçları, belediye başkanları arasında memnuniyetle karşılandı.


Seçim Süreci ve Katılım


Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili seçimleri, Ankara'da geniş bir katılım ile yapıldı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın da hazır bulunduğu seçimde, belediye başkanları bir araya gelerek birlik başkan vekili seçimini gerçekleştirdi.


Vahap Seçer'in Seçimi


Seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gösterdiği başarılar ve belediyecilikteki deneyimi ile birlik başkan vekili seçildi. Seçim sonrasında Vahap Seçer'in görevine başlaması bekleniyor.


Tebrik Mesajları


Vahap Seçer'in seçilmesi üzerine tebrik mesajları yayınlandı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal da Vahap Seçer'i tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —