Menü Afyon Manşet Haber
Tarih: 12.01.2026 18:44
Afyonkarahisar Belediyesi'nden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Basın Mensuplarına Ziyaret

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Basın Mensuplarına Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Basın Emekçileri ile Anlamlı Buluşma


Afyonkarahisar Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle şehirde görev yapan basın emekçileriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada, basının şehrin gelişimindeki rolü ve gazetecilerin sorumluluğu ele alındı.


Şeffaf Habercilik ve Demokrasi Vurgusu


Belediye, basın mensuplarının Afyonkarahisar'da yapılan çalışmaların hemşehrilere doğru, şeffaf ve tarafsız bir şekilde ulaşmasında büyük bir sorumluluk üstlendiğini kaydetti. Yapılan görüşmede, basın emeği, demokrasi ve basın özgürlüğünün önemi üzerine konuşmalar yapıldı.


Zor Şartlar Altında Görev Yapan Gazetecilere Teşekkür


Etkinlikte ayrıca, zor şartlar altında görevlerini sürdüren tüm basın çalışanlarına teşekkür edildi ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü bir kez daha kutlandı. Bu anlamlı günün, gazetecilerin çabalarını takdir etmek için bir fırsat olduğunun altı çizildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —