Tarih: 25.11.2025 01:10

Afyonkarahisar Valisi'nden Öğretmenler Günü'nde Anlamlı Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Vali Yiğitbaşı, Öğretmenler Günü'nde Emektar Öğretmeni Evinde Ziyaret Etti


Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yiğitbaşı, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu'nda görev yapan Sınıf Öğretmeni Dursun Çekiç'i evinde ziyaret ederek, hem gününü kutladı hem de tedavi süreci hakkında bilgi aldı.


30 Yıllık Eğitim Neferi: Dursun Öğretmen


Ziyaret edilen öğretmen Dursun Çekiç, 1992 yılında Şırnak'ta mesleğe başlayan deneyimli bir eğitimci. Uzun yıllar farklı illerde görev yaptıktan sonra, 2005 yılından bu yana Afyonkarahisar'ın Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu'nda görevini sürdürüyor.


Geçmiş Olsun Mesajı ve Destek Sözü


Vali Yiğitbaşı ziyarette, mesleğini büyük bir özveriyle icra eden Dursun öğretmene geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Yiğitbaşı, öğretmenin tedavi sürecinde her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade ederek, eğitim camiasının yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.


Ziyaret, öğretmenlik mesleğinin önemine ve emekli olmadan görevinin başındaki eğitim neferlerine verilen değere dikkat çekti. Öğretmen Dursun Çekiç'e acil şifalar dilenerek, meslek hayatında nice başarılı yıllar temenni edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —