Afyonkarahisar'da yaşayan özel çocuk Fatih'in, yemeğini kendi başına yiyebilmek ve ellerini özgürce hissedebilmek en büyük hayaliydi. Bu anlamlı dilek, bir umut hikayesinin başlangıcı oldu.
Fatih ve ailesinin bu isteğine kayıtsız kalmayan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın destekleriyle harekete geçildi. İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol ve eşi Nurten Erol, fizik tedavi sürecinin ilk gününden itibaren ailenin yanında yer aldı.
Süreç boyunca Fatih'in her adımına eşlik eden çift, umut dolu bu yolculukta ailenin en büyük destekçileri oldu.
Fatih'in tedavisi, Korel Thermal Resort Clinic & SPA'da başladı. Bu süreçte gösterdiği azim ve kararlılık, inançla ve sevgiyle hiçbir şeyin imkânsız olmadığını bir kez daha kanıtladı.
Her geçen gün biraz daha güçlenen Fatih'in her adımında yeni bir umut yeşerdi. Ailesi ve destekçileri, onun bu mücadelesine tanık oldukça büyük bir sevinç yaşadı.
Fizik tedavi sürecine paralel olarak Fatih, eğitim hayatında da önemli bir adım attı. Açık Öğretim Ortaokulu'na başlayarak hayallerine giden yolda yeni bir kapı araladı.
Eğitimine duyduğu heyecan, geleceğe dair umutları daha da büyüttü ve mücadelesinin ne kadar değerli olduğunu gösterdi.
Süreçte emek ve desteklerini esirgemeyen Korel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Korkmaz, Korel Otel Genel Müdürü Yusuf Taylan Turan ve tüm Korel ailesine teşekkür edildi.
Hayallerin bazen bir adım uzakta olduğunu vurgulayan yetkililer, Fatih'in umut dolu yürüyüşüne eşlik edebildikleri için büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.
Yolun her adımında büyüyen umudun, artık hep birlikte verilen "yemek yeme sözünün" tutulacağı güne taşıdığı belirtildi. O özel gün geldiğinde, bir sofranın etrafında sadece yemeğin değil, inancın, sevginin ve birlikte başarmanın mutluluğunun paylaşılacağı ifade edildi.