Tarih: 28.10.2025 11:55

Afyonkarahisar'da Kaçak Malzeme Operasyonu: 175 Parça Ele Geçirildi

Facebook Twitter Linked-in

Kaçakçılıkla Mücadelede Büyük Başarı


Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerini önlemek amacıyla düzenlediği operasyonda önemli miktarda kaçak malzemeye el koydu. Operasyonda 175 parça muhtelif elektronik eşya ele geçirilirken, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.


Operasyonun Detayları


Emniyet görevlileri, il merkezinde bir iş yeri ve bir ikamette eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan aramalar sonucunda kaçak olduğu değerlendirilen çok sayıda ürün bulundu. Ele geçirilen malzemeler şunlardan oluşuyor:



Adli Süreç Başlatıldı


Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs hakkında, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan dolayı gerekli adli işlemler yapıldı. Şüphelilerin, yasal süreçlerinin devam ettiği öğrenildi.


Mücadele Kararlılıkla Sürüyor


Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için her türlü suç ve suçlu ile mücadelenin 7/24 kesintisiz devam ettiğini vurguladı. Kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının aralıksız süreceği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —