Afyonkarahisar'da Kütahya yolu üzerinde bulunan ağaçlık ve otluk alanda yangın çıktı. Yangın, bölgede büyük bir endişeye yol açtı.
Yangının kontrol altına alınması için ekipler sahada yoğun bir şekilde çalışıyor. Ekiplerin, yangını daha fazla yayılmadan söndürmesi için tüm imkanlar seferber edildi. Yangınla mücadele çalışmaları devam ediyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, yangınla ilgili geçmiş olsun mesajı paylaştı. Taytak, yaptığı açıklamada, yangının hepini derinden üzdüğünü belirtti. Milletvekili Taytak, sahada canla başla görev yapan tüm ekiplere kolaylıklar dilediğini ve yangının daha fazla zarar oluşmadan söndürülmesini temenni ettiğini ifade etti.
Yangının neden olduğu hasar ve etkileri henüz tam olarak belirlenemedi. Yetkililer, yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte hasar tespit çalışmalarının başlatılacağını bildirdi. Bölgede yaşayan vatandaşlar, yangının söndürülmesi için ekiplerin çalışmalarını yakından takip ediyor.