Tarih: 11.10.2025 20:58

Afyonkarahisar'da Sigorta Sektörü ve Akademi Buluşması

Facebook Twitter Linked-in

Öğrenciler Sektör Profesyonelleriyle Buluştu


Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Başmakçı Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileri, sigorta sektörünün önde gelen temsilcileriyle bir araya geldi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltılı program, sektör


Katılımcılar ve Programın Amacı


Etkinliğe, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası 24. Meslek Komitesi (Sigorta İşletmeleri) Başkanı Durmuş Gümüş, Odanın Meclis Üyesi ve aynı zamanda TÜSAF (Tüm Sigorta Acenteleri Federasyonu) Genel Sekreteri Bekir Özerdem ile çeşitli sigorta şirketlerinden temsilciler katıldı. Programın ana amacı, öğrencilere sigortacılık mesleğinin inceliklerini, acentelik faaliyetlerini ve sektördeki güncel gelişmeleri birinci ağızdan aktarmaktı.


Sektörden Değerli Bilgiler Paylaşıldı


Sektör temsilcileri, öğrencilerle yaptıkları samimi sohbette, teorik bilginin pratikteki karşılığını anlattı. Öğrencilerin merak ettiği konulara açıklık getiren profesyoneller, sektördeki kariyer fırsatları hakkında da önemli bilgiler sundu. Bu buluşma, öğrencilerin eğitim hayatlarıyla iş dünyası arasında somut bir köprü kurmalarına olanak sağladı.


Etkinlik, sigorta sektörünün gelecekteki profesyonelleri ile bugünün deneyimli isimleri arasında verimli bir bilgi alışverişi ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —