Afyonkarahisar'ın gururu milli güreşçi Fatih Bozkurt, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta düzenlenen 2025 İslami Dayanışma Oyunları'nda ülkemizi temsil etti. Grekoromen stil 130 kiloda mindere çıkan Bozkurt, elde ettiği bronz madalya ile büyük bir başarıya imza attı.
İhsaniye ilçesinin yetiştirdiği değerli sporcu, turnuva boyunca sergilediği etkileyici performans ve rakplerini teknik üstünlükle mağlup etmesi ile dikkat çekti. Bu zafer, ona bronz madalyanın yolunu açarken, Afyonkarahisar'a ve Türkiye'ye de büyük bir gurur yaşattı.
Fatih Bozkurt'un bu önemli başarısı, yerel from global anlamda büyük takdir topladı. Milli güreşçinin başarılarının devamını getirecek yeni müsabakalara odaklandığı belirtiliyor. Sporcu, Türk güreşinin uluslararası arenadaki gücünü bir kez daha kanıtlamış oldu.