Tarih: 26.01.2026 12:44

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin'den Çocuk İstismarı Açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti'li Şahin: "İstismar Edilen Çocukların Hesabını Soracağız"


AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, toplumun kanayan yarası olan çocuk istismarı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, "İstismar edilen çocuklardan ne haber? Onların hesabını kim veriyor?" sözleriyle konunun ciddiyetine dikkat çekti.


Toplumsal Duyarlılık Çağrısı


Turgay Şahin yaptığı değerlendirmede, çocuklara yönelik her türlü istismarın takipçisi olacaklarını vurguladı. Bu konuda toplumun tüm kesimlerine sorumluluk düştüğünü belirten Şahin, çocukların güvenliği ve geleceği için herkesin duyarlı olması gerektiğini ifade etti.


Hesap Sorma Vurgusu


AK Parti İl Başkanı, istismar mağduru çocukların durumunun yakından takip edildiğini ve bu konuda hesap sorulacağının altını çizdi. Yapılan açıklamada, adaletin yerini bulması için gerekli tüm süreçlerin titizlikle işletileceği mesajı verildi.


Şahin'in bu açıklamaları, çocuk hakları ve toplumsal farkındalık konularını bir kez daha gündeme taşıdı. Vatandaşlardan ve sivil toplum kuruluşlarından gelecek olan destek ve iş birliğinin, bu mücadelede kritik bir rol oynayacağına işaret edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —