Tarih: 17.09.2025 01:48

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Yurdunuseven'den Netanyahu'ya Sert Tepki

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Yurdunuseven'den Netanyahu'ya Eleştiri


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi. Yurdunuseven, yaptığı açıklamada Netanyahu'nun ifadelerinin kabul edilemez olduğunu vurguladı.


Netanyahu'nun Sözlerine Tepki


Yurdunuseven, Netanyahu'nun sözlerinin "sökmez" olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyulan güvenin ve saygının altını çizdi. Açıklamasında, Netanyahu'nun ifadelerinin nedenlerini anladıklarını belirterek, Türkiye'nin bağımsız ve güçlü duruşunun bu tepkinin kaynağı olduğunu ifade etti.


Türkiye'nin Bağımsız Duruşu Vurgusu


Milletvekili Yurdunuseven, Türkiye'nin geçmişte "kuyruğunu kıstıran" ve her dediğine boyun eğen bir ülke olmadığını vurguladı. Türkiye'nin bağımsız politikaları ve zulme sessiz kalmaması, Netanyahu'nun tepkisinin temel nedeni olarak gösterildi. Türkiye'nin güçlü duruşu, uluslararası arenada saygınlığını artırmaya devam ediyor.


Kudüs Meselesi ve Müslümanların Umudu


Yurdunuseven, Kudüs'ün Müslümanların hakkı olduğunu ve elbet bir gün Müslümanların olacak olduğunu belirtti. Açıklamasında, Kudüs'ün Müslümanlar için taşıdığı önemi vurgulayan Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda gösterdiği çabaları takdir etti.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —