Afyonkarahisar'ın Çobanlar Belediyesi, 2026 yılı bütçesini Kasım ayı olağan meclis toplantısında görüşerek oy birliği ile kabul etti. Toplamı 180 milyon TL olarak belirlenen bütçenin ilçeye hayırlı olması temenni edildi.
Kasım ayında iki birleşim halinde gerçekleşen meclis toplantısının ikinci oturumunda onaylanan bütçe, 2026 yılı için önemli hizmet ve projeleri içeriyor. Belediye Başkanı Ali Altuntaş, bütçenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Bütçenin mecliste kabul görmesinde, Plan Bütçe Komisyonu üyeleri, meclis üyeleri ve belediye çalışanlarının katkılarının etkili olduğu belirtildi. Alınan kararla, Çobanlar ilçesinin 2026 yılındaki altyapı, çevre düzenlemesi ve sosyal hizmetler gibi ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.