Menü Afyon Manşet Haber
Tarih: 15.03.2026 01:17
Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, Uşak'taki CHP Mitinginde

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, Uşak'taki CHP Mitinginde

Facebook Twitter Linked-in

Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi Uşak'ta Yoğun Katılımla Gerçekleşti


Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 81 ilde düzenlemeyi planladığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin bu haftaki adresi Uşak oldu. Mitinge, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu da katılarak destek verdi.


Bölgeden Geniş Katılım


CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı Uşak mitingine, Afyonkarahisar ve çevre illerden çok sayıda parti yöneticisi ve belediye başkanı iştirak etti. Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'nun yanı sıra, Denizli CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Afyonkarahisar CHP İl Başkanı Hasan Karadeniz, Evciler Belediye Başkanı Berrin Uğurlu ve Dinar'lı iş insanı İlhan Demirel de programa katılan isimler arasında yer aldı.


Birlik ve Dayanışma Mesajları Verildi


Yoğun bir katılımla gerçekleşen mitingde, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları öne çıktı. Program kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen heyet, destek mesajlarını paylaştı. Mitinge katılan heyette şu isimler bulundu:



CHP'nin ülke genelinde sürdürdüğü mitingler dizisi, önümüzdeki haftalarda farklı illerde devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —