Tarih: 07.01.2026 18:42

Dinar'da 2026 Yılının İlk Meclisi Toplandı

Facebook Twitter Linked-in

Dinar'da Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı


Dinar Belediyesi, 2026 yılının ilk Belediye Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Ocak ayı olağan meclis toplantısı, Başkanvekili Ali Uluağaç'ın başkanlığında, belediye meclis üyelerinin katılımıyla Dinar Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.


Gündemdeki Önemli Konular


Toplantıda, belediyenin devam eden ve planlanan çalışmaları kapsamlı bir şekilde masaya yatırıldı. Görüşülen ve karara bağlanan ana gündem maddeleri şunlardı:



Yaşam Kalitesine Vurgu


Toplantıda, 2026 yılı boyunca hemşehrilerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmet ve projelerin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak çalışmalar hakkında meclis üyeleriyle istişarelerde bulunuldu.


Hayırlı Olması Temennisi


Toplantı sonunda, alınan kararların Dinar için hayırlı olması dilenerek, toplantıya katılım sağlayan tüm meclis üyelerine teşekkür edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —