Tarih: 04.12.2025 17:43

Engelsiz Sevgi Buluşması: Minik Kalplerle Polis Ekipleri Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'da Anlamlı Ziyaret


Afyonkarahisar'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, Kocatepe Özel Eğitim Uygulama Okulu'ndaki öğrencilerle bir araya geldi. Bu anlamlı buluşma, üniformalı personelin özel çocuklarla sevgi dolu bir gün geçirmesine sahne oldu.


Mutluluk için Çalan Sirenler


Etkinlikte, polis ekip araçları ve motosikletleri öğrencilerin emrinde oldu. Sirenler, asayiş için değil, mutluluk için çaldı. Minik öğrenciler direksiyona geçerek ve polis motosikletlerine binerek unutulmaz anlar yaşadı. Kaskların altındaki pırıl pırıl gözlerdeki heyecan ve mutluluk, personel için en değerli madalya olarak nitelendirildi.


Sevgiyle Aşılamayacak Engel Yok


Yapılan bu özel ziyaretle, sevgiyle bakıldığında aşılamayacak hiçbir engel olmadığı bir kez daha vurgulandı. Öğrencilerin yüzlerindeki tebessümün dünyalara bedel olduğu ifade edildi. Ziyaret, "İyi ki varsınız güzel çocuklar, biz hep yanınızdayız" mesajıyla son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —