Tarih: 18.01.2026 18:46

İYİ Parti'de Dervişoğlu Yeniden Genel Başkan Seçildi

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti'de 4. Olağan Kurultay Coşkuyla Tamamlandı


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, partisinin 4. Olağan Kurultayı'nın başarıyla sonuçlandığını açıkladı. Olgun, Ankara'da düzenlenen ve "Cumhuriyetin son kalesi" olarak nitelendirdiği kurultayda, binlerce delegenin demokrasi ve adalet için tek ses olduğunu ifade etti.


"İyilerin Güneşi Yeniden Doğdu"


Hakan Şeref Olgun, yaptığı açıklamada kurultay atmosferini "Ankara'nın ayazına rağmen umudu, kararlılığı ve iradeyi ısıtan güçlü bir buluşma" olarak tanımladı. Olgun, "İyilerin güneşi yeniden doğdu" ifadesini kullanarak partisinin yeniden yapılanma sürecine vurgu yaptı.


Dervişoğlu'nun Yeniden Seçilmesi


Kurultayda önemli bir gelişme yaşandı ve Müsavat Dervişoğlu, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi. Hakan Şeref Olgun, Dervişoğlu'nu "kıymetli büyüğüm" sıfatıyla tebrik ettiğini duyurdu.


Teşekkür ve Katkılar


Olgun, kurultayın coşku ve olgunluk içinde geçmesi için emek veren tüm parti üyelerine ve delegelere teşekkürlerini iletti. Bu büyük demokrasi şöleninin başarısında katkısı bulunan herkese minnettarlığını dile getirdi.


İYİ Parti'nin bu kurultayla birlikte yenilenen liderliği ve artan umutla siyaset sahnesindeki yoluna devam etmesi planlanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —