İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Ankara'da düzenlenen bir iftar programına katılarak önemli mesajlar verdi.
Program, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kız Kardeşler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ünzile Yüksel'in ev sahipliğinde gerçekleşti. Olgun, bu anlamlı iftar sofrasında dernek üyeleri ve davetlilerle bir araya geldi.
Hakan Şeref Olgun, yaptığı açıklamada, kendisini iftar programına davet eden Dernek Başkanı Ünzile Yüksel'e teşekkürlerini iletti. Olgun, "Nazik davetleri ve gönülden misafirperverlikleri için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içinde daha nice Ramazan sofralarında buluşmayı temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Etkinlik, Ramazan'ın manevi atmosferi içinde, siyasi ve sivil toplum iş birliğinin önemine vurgu yapılan bir buluşma olarak kayıtlara geçti.