Menü Afyon Manşet Haber
Tarih: 15.03.2026 01:17
MHP'den Belediye Başkanlarına Anlamlı İftar

MHP'den Belediye Başkanlarına Anlamlı İftar

Facebook Twitter Linked-in

MHP, Ankara'da Belediye Başkanlarıyla Buluştu


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Ankara ATO Congresium'da belediye başkanlarına yönelik bir iftar programı düzenledi. Programa, partinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin himayeleri damga vurdu.


Bahçeli'nin Himayesinde Gerçekleşen Buluşma


İftar programı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin himayesinde gerçekleştirildi. Partinin çeşitli illerden ve ilçelerinden belediye başkanlarının katılım gösterdiği organizasyon, ramazan ayına özel bir dayanışma ortamında geçti.


ATO Congresium Ev Sahipliği Yaptı


Programın gerçekleştiği mekan olan ATO Congresium, Ankara'nın önemli kongre ve organizasyon merkezlerinden biri olarak dikkat çekti. MHP'li belediye başkanları burada bir araya gelerek hem sosyal hem de siyasi bir paylaşımda bulundu.


Toplantı, partinin yerel yönetimler kademesindeki temsilcilerini bir araya getirerek, ramazanın manevi atmosferinde birlik ve beraberlik mesajları verilen bir platform oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —