Tarih: 05.12.2025 15:40

MHP'li Taytak, Bolvadin'deki Servis Kazası Sonrası Açıklama Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Bolvadin'de Minibüs Kazası: Öğrenciler Korku Dolu Anlar Yaşadı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin'in Özburun beldesinde bir okul servis minibüsünün karıştığı trafik kazasını duyduğunu belirterek, öğrencileri ziyaret ettiğini açıkladı.


Kazada Yaralanan Olmadı


Milletvekili Taytak yaptığı açıklamada, kazayı büyük bir üzüntüyle öğrendiğini ifade etti. Kazadan etkilenen öğrencileri yerinde ziyaret eden Taytak, "Çok şükür herhangi bir yaralanmanın olmaması en büyük tesellimizdir" dedi.


Taytak'tan Temenni


Mehmet Taytak, sosyal medya paylaşımında öğrenciler için, "Rabbim yavrularımızı beterinden korusun, her türlü kazadan muhafaza eylesin" sözleriyle temennide bulundu. Kazanın meydana geldiği Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesinde yaşanan bu olayın, servis güvenliği konusunu bir kez daha gündeme getirdiği gözlemleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —