Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, bayram tatili nedeniyle yoğunlaşan trafikte alınan güvenlik tedbirlerini yerinde görmek ve denetimlere katılmak amacıyla Afyonkarahisar-Ankara yolu Susuz Kavşağı'na gitti.
Vali Aktaş, burada emniyet ve jandarma ekiplerinin yürüttüğü trafik uygulamalarına bizzat iştirak etti.
Vali Aktaş, yaptığı açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ile güvenli bir yolculuk yapabilmeleri için il genelinde tüm tedbirlerin titizlikle alındığını vurguladı.
Bu kapsamda, 886 farklı uygulama noktasında, yaklaşık 3 bin ekip ve toplam 10 bin personelin 7 gün 24 saat esasına göre sahada görev yaptığını ifade etti.
Vali Aktaş, trafik güvenliğinde sürücülere de önemli görevler düştüğünün altını çizdi.
Sürücülerden sabırlı olmalarını, hızlarını düşürmelerini, yola odaklanmalarını ve emniyet kemerlerini mutlaka takmalarını istedi.
Uygulama noktasında durdurulan araçların sürücüleri ve yolcularıyla da bir araya gelen Vali Aktaş, onlara trafik kurallarını bir kez daha hatırlatarak bayramlarını kutladı.
Vali Aktaş, ziyareti sırasında görev başındaki emniyet ve jandarma ekiplerine, yolculara ve orada bulunan basın mensuplarına tatlı ikramında bulundu.
Herkesin Kurban Bayramı'nı tebrik eden Vali Aktaş, iyi bayramlar diledi.