• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

2023 öncesi masada başladı, sahada devam edecek

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, “Koordinasyon, istişare ve değerlendirme toplantılarımız ile birlikte daha sonra da saha çalışmalarımız olacak” dedi.

SİYASET 18.06.2021 23:39:00 0
2023 öncesi masada başladı, sahada devam edecek

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ege Bölgesi Koordinatörleri Tülay Beşkonak Özçay ve Gözde Keskin Özalp, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kollarında 2023 seçim hazırlıkları kapsamında istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ege Bölgesi Koordinatörleri Tülay Beşkonak Özçay ve Gözde Keskin Özalp, AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. 

“ÖNCE MASADA, SONRA SAHADA…”

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk “2023 seçimleri öncesinde hazırlıklarımız başladı. Yıllardır takip ettiğimiz rotamızın en yakın hedefi olan 2023, Türkiye için yeni bir başlangıç olmakla birlikte dünyadaki mazlum milletlerin tek ümidi ve beklentisidir.  AK Parti'nin AK kadınları olarak biz de bu beklentiyi karşılıksız bırakmamak adına çalışmalarımıza başladık. Koordinasyon, istişare ve değerlendirme toplantılarımız ile birliktedaha sonra da saha çalışmalarımız olacak. Biz bütün seçimlerimizi bu doğrultuda yapıyor,bu doğrultuda hazırlanıyor ve neticesini de bu çalışmaların karşılığında alıyoruz. Oturduğumuz yerden, ya da sadece sosyal medyadan değil, sahada birebir temas ederek, talepleri dinleyerek, ihtiyaç her ne ise onu gerekli birimlere iletip karşılanması için çalışma başlatarak kazanıyoruz. Bu doğrultuda sürekli olarak istişare ve değerlendirme yapmak için  koordinatörlerimiz ile toplantılar düzenliyor ve saha çalışmalarımızın hazırlığını yapıyoruz” dedi. 

“MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE ÇIKTI”

“Biz iktidara geldiğimizde bu ülkede ne kadın hakları, ne de kadına verilen bir değer vardı” diyen Ertürk konuşmasında şunları söyledi; Tabiri caizse tel tel dökülen ve demokrasisi yaralı bir ülke vardı. Kalkınma eksikti, huzur yoktu, terör olayları hat safhadaydı. Ekonomisi çökmüş, sanayisi bitmiş ülkemizde aziz milletimize her geçen gün yeni ekonomik yükler yükleniyordu. Ancak aziz milletimizin yüreğimdeki inanç ve umut dipdiriydi. 2002’de bu inanç ve umutla AK Parti'ye verdikleri destek elbette karşılıksız kalmadı. Bugün dünyada sözü geçen, ekonomisi güçlü, dünyaya silah satan, kadına verdiği değerle bütün dünyada örnek olan, eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda her türlü yatırımı vatandaşının hizmetine sunan bir Türkiye var. 19 yıldır kesintisiz reformlarla Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkaran AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli