• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

4 ödüllü Plastik Aşklar Afyon’a geliyor

Afyon’da tiyatro sezonunu Şifa Niyetine gösterisi ile açan Ömer Mazi şimdide sezona 4 ödülle başlayan Oya Başar ve Begün Birgören’in yer aldığı Plastik Aşklar oyunu ile devam ediyor.

YAŞAM 20.09.2021 19:58:00 0
4 ödüllü Plastik Aşklar Afyon’a geliyor

Covid-19 nedeniyle ara verilen tiyatro gösterilerine yeniden başlayan Ömer Mazi sezonun ikinci oyununda bir döneme damgasını vuran ‘Olacak O Kadar’ ile fenomen haline gelen usta oyuncu Oya Başar’ın yer aldığı Plastik Aşklar 25 Eylül Cumartesi günü Ted Afyon Koleji sahnesinde Afyonlu tiyatro izleyicisiyle buluşacak. Oya Başara genç ve başarılı oyuncu Begüm Birgören eşlik ediyor.

4 ÖDÜL ALARAK SEZONA BAŞLADI 

Altan Erkekli ve Veysel Diker’in 2 perdelik sahne gösterisi ile sezonu açtıklarını belirten Ömer Mazi, “İki sezon önce sahnelenmeye başlayan Plastik Aşklar pandemiden sonra yeniden salonların açılmasıyla birlikte ilk listeye aldığımız oyunlardan biriydi. İki farklı tiyatro ödül töreninde en iyi komedi kadın oyuncu ödülü, en iyi oyun yazarı ödülü ve Onur Ödülü olmak üzere 4 ödül alarak sezona başladı. Oya Başar gibi usta bir oyuncuyu Afyonlularla buluşturmaktan onur duyuyorum” dedi.

YENİ SEZONA YENİ OYUNLAR

Gazeteci Ömer Mazi, “Bu güne kadar Afyon’a bir birinden ünlü onlarca sinema, dizi ve tiyatro sanatçısını konuk ettik. Yeni sezona yine bomba gibi oyunlarla hazırlık yapıyoruz. Şu anda 6 oyunla tarihleri netleştirdik. 25 Eylül’de yine büyük bir isim olan Oya Başar ve Begüm Birgören’in Plastik Aşklar oyunu ile Afyon’da olacak. 16 Ekim’de Piknik Sepeti oyunu ile yine Olacak O Kadar’ın efsane kadrosundan tanıdığımız Ahmet Çevik, Cengiz Güleryüz, Didem Sökmen, Serhat Atak yer alıyor. İki isim daha var onları ayrı bir yer açmamız lazım. Bunlardan biri Olacak O Kadar’ın kameraman Cevat Kellesi Sinan Bengir, daha önce Kaçamak Ya da Kaçamamak adlı oyunla Afyon’a gelen Yelda Alp. Yelda Alp türk tiyatrosunun en başarılı komedi oyuncularından birisi. Onu bir kere daha izlemek büyük bir keyif olacak. 30 Ekim’de Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban gibi tiyatronun ustalarının yer aldığı Ahududu Afyonkarahisar tiyatro izleyicisiyle buluşacak” diye konuştu.


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli