10890,83%-1,73
41,68% 0,20
48,96% 0,22
5208,87% 1,00
8581,54% 0,73
Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Anonim Şirketi'nin Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Toplantısı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile ABİGEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Toplantıya Afyonkarahisar ve çevre illerden önemli isimler katıldı. Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir ve diğer kurum temsilcileri genel kurulda hazır bulundu.
Genel Kurul'da yapılan seçimlerde:
Genel Kurul'un ardından düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, ABİGEM'in gelecek projeleri hakkında Genel Sekreter ve ABİGEM Direktörü Ali Şenol tarafından detaylı bir sunum yapıldı. Yapılan görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.