• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Afjet Afyonspor’da bomba transferler devam ediyor

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Afyon’da sürdüren AFJET Afyonspor’da transfer atağı devam ediyor.

SPOR 26.07.2022 22:23:00 0
Afjet Afyonspor’da bomba transferler devam ediyor

TFF 2. Lig Beyaz grupta top koşturacak olan Afjet Afyonspor, bir yandan teknik heyeti yenilerken diğer yandan yıldız futbolcuları transfer etmeye başladı. Öte yandan lig hazırlıkları sürerken antrenman ve ısınma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası Afjet Afyonspor, Süleyman Karakuş önderliğinde yenilenme sürecine girdi. Yönetim kurulunda bazı isimlerin değiştiği Afjet Afyonspor’da teknik heyet de baştan sona yenilendi. Takımın neredeyse her kademesinde yeniden yapılanma süreci başlatılırken son olarak önemli transferlere imza atıldı.

FUTBOLCULARIN NEŞELİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Afyon’da sürdüren AFJET Afyonspor’da futbolcular bu sabahki idmanda ayak tenisi oynadı.

Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından oyuncular antrenman sahasında gruplar halinde ayak tenisi oynadı.

Ayak tenisi oynayan futbolcuların neşeli halleri dikkat çekerken, idmanda yeni transferler Ali Aydemir ve Eren Tokat'da yer aldı.

Afyonspor’un renklerine bağlanan futbolcularla ilgili kulüpten yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

HOŞ GELDİN ABDULLAH ALİ JAMA TELLİ!

AFJET Afyonspor'umuz, Karaman FK'dan 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Abdullah Ali Jama Telli ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Abdullah’a, kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz.

HOŞ GELDİN EREN TOKAT!

AFJET Afyonspor'umuz, Adıyaman FK'dan 29 yaşındaki stoper oyuncusu Eren Tokat ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Eren Tokat’a, kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz.

HOŞ GELDİN ALİ AYDEMİR!

AFJET Afyonspor'umuz, Van Spor FK'dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Aydemir ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Ali Aydemir’e, kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz.”


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli