9317,24%-0,84
37,95% 0,34
43,14% 0,15
4074,57% 0,31
6621,05% 0,78
Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri, Filistin'deki Gazzeli kardeşlerine destek olmak amacıyla kermes düzenledi. Öğrencilerin el birliğiyle topladığı yardımlar, Afyon temsilciliği derneğine teslim edilecek. Kermeste konuşan öğrenciler, “Bir sofrada buluşamadık belki ama bir sofraya umut olmak dileği ile” dediler.
Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri tarafından organize edilen kermes, Gazze'deki ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek amacıyla düzenlendi. Kermeste toplanan yardımların Afyon temsilciliği derneği aracılığıyla Gazzeli kardeşlere ulaştırılacağı belirtildi. Öğrenciler, bu tür etkinliklerle toplumsal duyarlılık oluşturmayı ve Filistin halkına destek olmayı amaçladıklarını vurguladılar.
Kermese katılan öğrenciler, yaptıkları açıklamada şunları söylediler: “Filistin için bir olduk. Kermesimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. El birliğiyle topladığımız yardımlar Gazzeli kardeşlerimize ulaştırılacaktır. Bir sofrada buluşamadık belki ama bir sofraya umut olmak dileği ile.” Bu açıklama, öğrencilerin Gazze’ye duydukları hassasiyeti ve dayanışma ruhunu ortaya koyuyor.
Toplanan yardımların Afyon temsilciliği derneğine teslim edileceği belirtildi. Dernek yetkilileri, yardımların en kısa sürede Gazze’ye ulaştırılacağını ve ihtiyaç sahiplerine destek olacaklarını ifade ettiler. Yardım kampanyasında öğrencilerin gösterdiği özveri takdir topladı.
Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin öğrencilerin bilinçlenmesi ve topluma faydalı olmaları açısından önemli olduğu vurgulandı. Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri, bu kermes ile hem Gazze’ye destek oldular hem de toplumda dayanışma ruhunu pekiştirdiler. Bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi bekleniyor.