• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Afyon Motosiklet Kulübü ve Derneği sporcu yetiştirecek

Motosiklet sporlarının kitleler arasında gelişip yayılmasını, çeşitli branşlarda aktif sporcu adaylarını bünyesinde toplayarak Türkiye Şampiyonalarında temsil etmek amacıyla Afyonkarahisar’da Motosiklet Kulübü ve Derneği (AFMOK) k

SPOR 14.01.2021 19:01:00 0
Afyon Motosiklet Kulübü ve Derneği sporcu yetiştirecek

Motor sporlarına verdiği önem ile adını duyuran, her yaştan sporcu yetiştirmek ve Afyonkarahisar’ın tanıtımına katkı sağlayan Hakan Kumartaşlı, yeni bir çalışma içerisine girerek, Afyonkarahisar’a Motosiklet Kulübü ve Derneğini kazandırdı. Motor sporlarına ilgisi olan her yaştan sporcu yetiştirmek ve eğitimler verecek olan dernek bu sayede Afyonkarahisar’ın adını hem Türkiye’de hemde Dünya’da duyurmuş olacak.

BİZLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Afyonkarahisar’a Motosiklet Kulübü ve Derneği Başkanı Hakan Kumartaşlı, 2010 yılında kurduğu derneğin çalışmalarına aktif olarak başladı. Dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Kumartaşlı, son yıllarda gerçekleştirilen Dünya Motokros Şampiyonasının Afyonkarahisar’da yapılıyor olmasının motor sporları merkezi haline getirdiğini söyledi. Diğer illerden gelen Motosiklet Kulüplerini ve guruplarını Afyonkarahisar’da ağırlamak ve şehrin tanıtımına katkı sağlamak için Afyon Motosiklet Kulübü ve Derneği olarak üzerlerine büyük bir görev düştüğünü belirten Kumartaşlı, “İlimize gelen motosiklet sevdalısı misafirlerimizi konuklarımızı ağırlayabileceğimiz ve ilimizde gençleri bir çatı altında toplayabilmemiz için bir yer ihtiyacımız doğmuştu” dedi.

GURUR DUYUYORUZ

Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edebilmek için Afyonkarahisar Belediye Başkanlığından bir yer talebinde bulunduklarını ve taleplerinin olumlu karşılandığını ve belediye tarafından yer tahsisinin yapıldığını vurgulayan Kumartaşlı, “Sponsorlarımızın ve üyelerimizin desteği ile Kulüp ve Dernek binamızın büyük bir kısmını tamamlamış bulunmaktayız. Yaz aylarına kadar yapım safhalarının tamamlanmasından sonra Türkiye de eşi benzeri olmayan güzellikte bir kulüp evini ilimize kazandırmış olacağız. Dünyanın en güzel yarış pistinin ilimizde olmasından ne kadar çok gurur duyuyorsak, Türkiye’nin en güzel Kulüp ve Dernek Binasının da ilimizde olmasından da aynı derece de gurur duyacağız. Tabiî ki bu gururu yaşamamıza sebep olan devlet büyüklerimize ne kadar çok teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

DRAG YARIŞLARINA KATILACAKLAR

2021 yılı Türkiye Drag yarışları Şampiyonasına kulüp üyelerinden Selman Bakaner ile beraber Afyonkarahisar’ı temsilen yarışlara katılacağını ifade eden Kumartaşlı, “İlimize bir çok başarı ve birincilik kazandırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Ayrıca Derneğimiz&Kulübümüz ve ilimizde motor sporları adına yapmış oldukları katkı ve yardımlarından dolayı Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek başta olmak üzere Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile Murat Öner’e teşekkür ederim” dedi.


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli