• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Afyon’a “Yılın Yıldızı Parlayan Şehri” ödülü verildi

Rotahane tarafından turizm alanında Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Afyonkarahisar "Yılın Yıldızı Parlayan Şehri" ödülüne layık görüldü. Müdür Tanır ödülü ünlü oyuncu, manken ve youtuber Müge Boz'dan aldı.

YAŞAM 15.04.2022 22:50:00 0
Afyon’a “Yılın Yıldızı Parlayan Şehri” ödülü verildi

14 Nisan'da İstanbul Four Sezons Hotelde Rotahane'nin düzenlediği ödül gecesine proje sahibi Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ve Ortağı Bilge Kuru Rotahane ekibi, ünlü sanatçılar ve misafirler katıldı.

ÖDÜLÜ AFYONKARAHİSAR ADINA ALDI

Yılın Yıldızı Ödülleri gecesinde; Rotahane'ye ödüle layık görüldüğü için teşekkür eden Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, "Bu ödülü Valiliğimiz, İl Kültür Müdürlüğümüz ve Afyonkarahisar adına alıyorum.

Rotahane ekibi tarafından tarafımıza layık görülen ödül, Kültür ve Turizm Bakanlığımız, başta olmak üzere Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, milletvekillerimiz, belediye, kamu kurum ve kuruluşları, basınımız, tabi ki de il  müdürlüğümdeki fedakarca çalışan mesai arkadaşlarımın ve Afyonkarahisarındır” dedi.  

HERKESİ AFYON’A DAVET ETTİ

Afyonkarahisar'da turizmi geliştirme çalışma ve gayretlerinin il dışından da görülmesi ve Türkiye'ye olumlu yansımasının kendilerini son derece mutlu ettiğini kaydeden Müdür Tanır; “Sizleri termalin başkenti, gastronomi şehri ve Frigya Ayazinine ve gizemli şehrin tüm güzelliklerini görmeye davet ediyorum.

Ayrıca Rotahane projesini yürüten illerin tanıtımına destek veren Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'un kıymetli eşi Pervin Ersoy hanımefendiye, ortağı Bilge Kuru ve rotahane ekibine bizi bu ödüle layık gördükleri için teşekkür ederim” diye konuştu.


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli