• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Afyon’da feci cinayet! Kurşun yağdırdı

Afyonkarahisar’da bir şahıs husumetlisini öldürüp, 20 kilometre giderek eşi ile komşusunu da vurdu.

ASAYİŞ 28.07.2022 23:48:00 0
Afyon’da feci cinayet! Kurşun yağdırdı

Afyonkarahisar'da, okulda temizlik görevlisi olarak çalışan husumetlisi Ramazan Altuntaş'ı tabancayla vurarak öldüren Süleyman K., ardından 20 kilometre uzaklıkta bulunan Işıklar beldesine gidip, kendisine ait olan köfteci dükkanında eşi Zübeyde K ve araya girmek isteyen market sahibi komşusu Balı B.'yi de aynı silahla ağır yaraladı. Süleyman K.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÇOK SAYIDA SAĞLIK VE POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

Olay, saat 18.00 sıralarında Çobanlar ilçesi Yavuz Selim Mahallesinde meydana geldi. Köftecilik yapan Süleyman K., iddiaya göre, mahallede bulunan Atatürk İlkokuluna gelerek, burada temizlik görevlisi olarak çalışan husumetlisi Ramazan Altuntaş ile tartıştı. Süleyman K., tartışmanın büyümesi üzerine yanında bulunan tabancayla Altuntaş’a ateş edip, olay yerinden kaçtı.

Silah sesini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ni bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ramazan Altuntaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Altuntaş’ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

EŞİNİ VE ARAYA GİRMEK İSTEYEN KOMŞUSUNU DA VURDU

Aracına binerek olay yerinden kaçan Süleyman K., daha sonra ise 20 kilometre uzaklıkta Işıklar beldesine gitti. Süleyman K., burada kendilerine ait olan köfteci dükkanında eşi Zübeyde K. ve kendisine engel olmak isteyen market işleten komşusu Balı B.'yi de aynı tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Süleyman K. buradan da kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Zübeyde K. ile Balı B., gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Süleyman K.'nın yakalanması için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.

 

KAYNAK: DHA

https://www.dha.com.tr/yerel-haberler/afyonkarahisar/husumetlisini-oldurup-20-kilometre-giderek-esi-2107175


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli