• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Afyon’dan Erdoğan’a iletilen konu halledildi

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıkladığı esnaf kredilerinin ertelenmesine ilişkin bir açıklama yaptı.

SİYASET 25.01.2021 21:49:00 0
Afyon’dan Erdoğan’a iletilen konu halledildi

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'in talebini geçtiğimiz Perşembe ilettiklerini kaydeden Uluçay, “Cumhurbaşkanımız bugün yaptığı açıklamada ‘6 aylık dönemdeki taksitler ertelenmiştir’ ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'i ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekilleri ile birlikte kendisine iletilen ‘kredi ödemelerinin erteleme talebini’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletme sözü verdi.

143. GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDA ARZ ETTİ

21 Ocak Perşembe günü AK Parti 143. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan Başkan Uluçay konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a arz etti. AK Parti kurmaylarının konuyu takip edeceğini ifade eden Erdoğan daha sonra esnafların yanında olduklarını söyledi.

MÜJDEYİ VİDEO KONFERANS YOLUYLA VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün, AK Parti Denizli, Mersin ve Uşak İl kongrelerine video konferans yoluyla yaptığı bağlantıda ‘Esnaf ve sanatkârlara kullanılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 6 aylık dönemdeki ödenmesi gereken taksitleri ertelenmiştir’ dedi.

“HER DAİM ESNAFLARIMIZI DİNLİYOR, TALEPLERİNİ İLETİYORUZ”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Uluçay, “Geçtiğimiz günlerde Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir'in şahsımıza iletmiş olduğu kredilerin ertelenmesi konusunu milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'a arz etmemizin ardından Sayın Cumhurbaşkanımız bugün 1 Ocak 2021 itibarı ile Haziran 2021’e kadar ödenmesi gereken esnaf kefalet kredileri ertelendiğini duyurdu.

Biz AK Parti’nin neferleri olarak esnaflarımızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte her fırsatta esnaflarımızı, bağlı bulundukları odaları ziyaret ediyor, taleplerini alıyoruz. Biz hiçbir talebi hasır altı etmeden, ziyaret ettiğimiz yerden partimize dahi gelmeden aldığımız anda iletiyor ve gereğinin yapılması için takipçisi oluyor. Üç vekilimiz de aynı şekilde çalışıyor, çalışmaya devam ediyor. Bizler ekonomimizin kılcal damarı olduğunu bildiğimiz esnaflarımızın her daim yanında olacağız” dedi.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli