11000,26%6,06
41,33% 0,09
48,75% 0,30
4892,12% 0,16
7888,34% 0,00
Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde Emiroğlu Tekstil fabrikası faaliyete başladı. Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, İlçe Başkanı Ahmet Atacan ve İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Üçer, yeni fabrikayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Bodur, işletme sahibiyle sohbet ederek fabrikanın ilçenin iş ve istihdam olanaklarına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. Ziyarette, fabrikanın Bayat ekonomisine olan potansiyel etkileri konuşuldu.
Fabrikanın, Bayat ilçesinde yeni iş imkanları yaratması ve ekonomik büyümeye katkıda bulunması bekleniyor. Emiroğlu Tekstil'in faaliyete geçmesi, bölgedeki işsizlik oranlarını düşürmesi ve yerel ekonomiyi canlandırması hedefleniyor.
Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, fabrikanın ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu. Bodur, yerel kalkınmaya katkı sağlayacak her türlü projeye destek verdiklerini ve bu tür yatırımların Bayat için önemli olduğunu belirtti.