10850%-0,03
40,66% 0,00
47,05% 0,05
4413,02% -0,17
7055,94% 0,00
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Elif Düğüncü ve İbrahim Gökay çiftinin düğün törenine katılarak gençlerin mutluluğuna ortak oldu. Törende gençlere nasihatlerde bulunan Başkan Köksal, çiftin şahitleri ve aileleri huzurunda nikah akdini gerçekleştirdi.
Tören, ailelerin ve sevdiklerin katılımıyla gerçekleşti. Başkan Köksal, genç çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluklar diledi. "Elif ve İbrahim'in mutluluğu, hepimizin yüzünü güldürüyor. Bu özel günde yanlarında olmak benim için büyük bir onur." şeklinde konuştu.
Başkan Köksal, gençlere evlilik yolculuklarında karşılaşabilecekleri zorluklara karşı sabırlı ve anlayışlı olmalarını tavsiye etti. "Evlilik, iki insanın bir araya gelerek yeni bir hayat kurduğu kutsal bir kurumdur. Bazen zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak sevgi ve saygıyla tüm engelleri aşabilirsiniz." dedi.
Düğün töreninde konuşan Belediye Başkanı Köksal, gençlere unutulmaz bir başlangıç dileyerek, yeni evliliklerinin kendileri için bir güzellik olduğunu ifade etti.
Elif Düğüncü ve İbrahim Gökay çifti, Belediye Başkanı Köksal'ın katılımından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. "Başkanımızın bu özel günde bizimle birlikte olması, mutluluğumuzu daha da artırdı." dediler.
Düğün töreninde çiftin yakınları ve sevenleri, gençlere bol bol nasihatlerde bulundu ve mutluluklar diledi.