9575,2%-0,96
38,86% 0,16
43,86% 0,37
4018,09% -0,28
6601,79% 0,00
Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde, uzun süredir yıpranmış olan 6 kilometrelik şerit yolun çizgi boyama çalışması başarıyla tamamlandı. Bu çalışma, ilçedeki trafik güvenliğini artırmayı hedefliyor.
Çobanlar ilçesindeki şerit yolunun boyaları zamanla deforme olmuş, bu durum sürücüler için görüş mesafesini düşürmüş ve trafik kazası riskini artırmıştı. Çobanlar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu durumun çözülmesi için kapsamlı bir çizgi boyama çalışması başlatıldığı belirtildi. Çalışma kapsamında, 6 kilometrelik şerit yolunun tamamı yeniden boyandı.
Yenilenen şerit yolu sayesinde, sürücülerin görüş açısı iyileştirilmiş ve trafik akışı daha güvenli hale getirilmiştir. Çobanlar Belediyesi, bu çalışmanın ilçedeki ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olduğunu vurguladı. Ayrıca, trafik güvenliği bilincini artırmak için benzer projelerin devam edeceğini belirtti.
Çobanlar Belediyesi, çizgi boyama çalışması için gösterdikleri desteklerden dolayı Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'e ve Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Belediye Başkanı Ali Altuntaş, bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm kişi ve kurumlara minnettarlığını dile getirdi.