9333,42%0,61
39,16% 0,04
44,82% 0,76
4246,00% 0,58
6744,07% 0,63
Afyonkarahisar Çobanlar Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Cuma pazarının kurulma gününde değişiklik yaptı. Belediye Başkanı Ali Altuntaş'ın duyurusuna göre, pazar bu hafta Perşembe günü kurulacak.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, 6 Haziran Cuma gününün Kurban Bayramı'nın ilk günü olması nedeniyle, Cuma pazarının bu haftaya mahsus olmak üzere 5 Haziran Perşembe günü, yani arife günü kurulacağı belirtildi. Bu sayede vatandaşların bayram alışverişi için daha erken bir fırsat bulmaları amaçlanıyor.
Çobanlar Belediyesi, yaptığı duyuruda tüm halka ve esnaflara bu değişikliği bildirdi. Belediye Başkanı Ali Altuntaş, vatandaşların ve esnafın bu durumu göz önünde bulundurmasını istedi.
Belediye yetkilileri, bayram öncesi pazarın sorunsuz bir şekilde kurulması için gerekli tüm önlemlerin alındığını vurguladı.