9477,99%-0,38
38,83% -0,01
44,04% 0,39
4134,76% 0,64
6677,01% 0,77
Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı yarın saat 17:00'de Çobanlar Kadın Kültür Evi'nde halkla buluşacak. Toplantıda, vatandaşların sorunlarını dinlemesi ve çözüm önerileri sunması bekleniyor.
Çobanlar Belediyesi tarafından organize edilen Halk Günü Toplantısı ile Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çobanlar ilçesindeki hemşehrileriyle doğrudan iletişim kurma fırsatı bulacak. Bu toplantı, yerel yönetimlerin ve valiliğin vatandaşlarla olan bağını güçlendirme amacını taşıyor.
Çobanlar Kadın Kültür Evi'nde düzenlenecek toplantıda şu konuların ele alınması bekleniyor:
Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, tüm hemşehrileri toplantıya davet ederek, "Valimizin katılımlarıyla düzenleyeceğimiz Halk Günü Toplantısı, ilçemizin geleceği için önemli bir adım olacaktır. Tüm vatandaşlarımızın görüşlerini alarak, daha yaşanabilir bir Çobanlar için hep birlikte çalışacağız" ifadelerini kullandı. Bu toplantı, yerel yönetimlerin şeffaflık ilkesini benimsemesinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Afyonkarahisar Çobanlar Halk Günü Toplantısı, yarın saat 17:00'de Çobanlar Kadın Kültür Evi'nde gerçekleştirilecek. Tüm hemşehrilerin katılımı bekleniyor. Bu etkinlik, vatandaşların yerel yönetimlere doğrudan erişim imkanı sunması açısından önem taşıyor.