10720,36%-0,06
41,84% 0,23
48,57% 0,31
5397,24% 1,13
8923,84% -1,56
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti suçundan aranan bir şahsı yakalayarak adalete teslim etti.
Emniyet görevlileri, kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslar listesinde yer alan A.Ö.'yü düzenlenen operasyonla yakaladı. Şahsın, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçundan 8 yıl 3 aylık kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu. Yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan A.Ö., cezaevine gönderildi.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla her türlü suç ve suçluyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi. Açıklamada, "mücadelemiz 7/24 devam etmektedir" ifadesine yer verilerek, suçla mücadeledeki kesintisiz kararlılık vurgulandı.