15446,37%1,25
43,27% 0,22
50,19% -0,10
6374,59% -0,30
10426,81% 0,75
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Cengiz Üstün, aynı zamanda Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Divan Başkanlığı görevini de yürütmeye başladı. Bu atama, şehirdeki esnaf ve sanatkarlar arasında güç birliği ve koordinasyonun artırılması yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Cengiz Üstün'ün üstlendiği yeni roller, odalar arası iş birliğini güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu sayede esnaf ve sanatkarların sorunlarına daha bütüncül ve etkin çözümler getirilmesi hedefleniyor. Yeni dönemde, sektörün temsil gücünün artırılması ve ortak projeler geliştirilmesi öncelikli konular arasında yer alıyor.
Üstün'ün liderliğinde, Afyonkarahisar esnaf ve sanatkarlarının karşılaştığı zorluklara yönelik çalışmalar planlanıyor. Yönetim, özellikle şu konulara odaklanmayı planlıyor:
Bu adımla birlikte, Afyonkarahisar'da esnaf ve sanatkarlık mesleğinin daha rekabetçi ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulması amaçlanıyor.