Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile Odayı üyesi Martolia Mermer Sahibi Nurettin Karaman’ın kayınpederi Ali Haydar Hancıoğlu, hayatını kaybetti. Bu üzücü haber, Afyonkarahisar iş dünyasını yasa boğdu.
Ali Haydar Hancıoğlu'nun cenaze namazı, yarın 27 Nisan 2025 Pazar günü öğle namazına müteakip Paşa Camii’nde kılınacak. Kılınan cenaze namazının ardından merhum Ali Haydar Hancıoğlu, Asri Mezarlıkta son yolculuğuna uğurlanacak.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, yaptığı açıklamada, merhum Ali Haydar Hancıoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı diledi. Oda yönetimi, bu zor zamanlarda aileye destek olmaya hazır olduklarını belirtti.
Afyonkarahisar iş dünyasının önemli isimlerinden olan Hüsnü Serteser ve Nurettin Karaman'ın kayınpederi Ali Haydar Hancıoğlu’nun vefatı, bölgede derin bir üzüntüye yol açtı. Merhumun ailesine sabır diliyoruz.