9216,89%1,26
39,68% 0,18
45,78% 0,21
4284,52% -0,15
6898,47% -0,18
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), gazeteci Saadettin Ulusoy tarafından ziyaret edildi. Ziyaret, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ile yapıldı. Afyonkarahisar'daki ticari gelişmelerin konuşulduğu ziyaret, oda yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı.
Gazeteci Saadettin Ulusoy'un gerçekleştirdiği ziyaret, oda başkanının yoğun programı arasında gerçekleşti. Ziyarette, Afyonkarahisar'ın ekonomik durumu, ticaret ve sanayi alanındaki son gelişmeler ve oda faaliyetleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin ardından oda başkanının yaptığı açıklamada, gazeteci Saadettin Ulusoy'un ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getirildi. Oda başkanı, Ulusoy'un ziyaretinin Afyonkarahisar'ın tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti.
Afyonkarahisar, son yıllarda ekonomi alanında önemli gelişmeler kaydetmektedir. Özellikle sanayi sektörü, bölgede önemli bir ivme kazanmıştır. Ticaret odası, bu gelişmelere katkıda bulunmak amacıyla çeşitli faaliyetler yürütmektedir.
Oda yönetimi, Afyonkarahisar'ın ekonomik potansiyelini artırmak için çalışmalarına devam edeceğini vurguladı. Gazeteci Saadettin Ulusoy'un ziyareti, oda yönetimi tarafından olumlu bir adım olarak değerlendirildi.