9497,06%1,04
38,92% 0,14
44,12% 0,09
4142,94% 0,01
6683,90% 0,34
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çobanlar ilçesini ziyaret ederek Kaymakam Nazmi Yücel'den ilçenin genel durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyarette, Vali Yardımcıları Mehmet Keklik ve Özlem Kılıçtürk de hazır bulundu.
Vali Yiğitbaşı’nın Çobanlar Kaymakamlığı’na yaptığı ziyaretin temel amacı, ilçenin mevcut durumu hakkında doğrudan bilgi alarak, yerel yönetimlerle koordinasyonu güçlendirmek ve olası ihtiyaçları tespit etmektir. Bu kapsamda, Kaymakam Yücel tarafından ilçenin sosyo
Vali Yiğitbaşı’nın heyetinde, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tolga Yağan da yer aldı. Ziyarete Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş da katılarak, ilçenin yerel yönetim açısından önemine vurgu yaptı. Heyet, Kaymakam Yücel ile birlikte ilçenin önemli noktalarını ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulundu.
Ziyarette, Çobanlar ilçesinin genel durumuyla ilgili şu konular ele alındı:
Vali Yiğitbaşı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'ın tüm ilçeleriyle koordinasyon içinde hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Yerel yönetimlerle işbirliğinin, ilçelerin daha hızlı gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca, Çobanlar ilçesinin potansiyelini değerlendirerek, sürdürülebilir kalkınma projelerinin hayata geçirilmesi için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.