• BIST 100

    9497,06%1,04
  • DOLAR

    38,92% 0,14
  • EURO

    44,12% 0,09
  • GRAM ALTIN

    4142,94% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6683,90% 0,34

Afyonkarahisar Valisi Emirdağ'ı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Emirdağ'ı Ziyaret Etti

GÜNDEM 22.05.2025 12:25:33 0
Afyonkarahisar Valisi Emirdağ

Afyonkarahisar Valisi Emirdağ'da İncelemelerde Bulundu


Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Emirdağ ilçesini ziyaret ederek önemli temaslarda bulundu. Ziyarette, Emirdağ Kaymakamı Yasin Akgül ve Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile bir araya gelindi.


Belediye Başkanı Koyuncu'dan Vali Yiğitbaşı'na Bilgi Sunumu


Vali Yiğitbaşı, ziyaretinde Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından ilçenin genel durumu, devam eden projeler ve ihtiyaçlar hakkında detaylı bir bilgi sunumu aldı. Sunumda, Emirdağ'ın ekonomik yapısı, tarım alanındaki gelişmeler ve turizm potansiyeli üzerinde duruldu.


Yerel Yönetimlerle İşbirliği Vurgusu


Ziyarette konuşan Vali Yiğitbaşı, yerel yönetimlerle güçlü bir işbirliği içerisinde olmanın, ilçelerin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. Afyonkarahisar'ın kalkınması için tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Emirdağ'ın sahip olduğu potansiyelin değerlendirilmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.


Devam Eden Projeler Hakkında Değerlendirme


Vali Yiğitbaşı ve beraberindeki heyet, Emirdağ'da devam eden projeleri yerinde inceledi. Özellikle tarım ve altyapı projelerinin hızlandırılması konusunda talimatlar verildi. Projelerin tamamlanmasıyla birlikte ilçenin sosyo

  • ekonomik yapısının güçleneceği ifade edildi.


  • İhtiyaçlar ve Çözüm Önerileri


    Ziyarette, Emirdağ ilçesinin ihtiyaçları ve bu ihtiyaçlara yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı. Özellikle gençlerin istihdamı, eğitim olanaklarının geliştirilmesi ve turizm alanındaki yatırımların artırılması konularında fikir birliği sağlandı. Ayrıca, ilçenin altyapı eksikliklerinin giderilmesi için gerekli adımların atılması kararlaştırıldı.



    • Vali Yiğitbaşı'nın Emirdağ ziyaretinde Kaymakam Akgül ve Belediye Başkanı Koyuncu ile görüşmesi

    • İlçenin genel durumu ve devam eden projeler hakkında bilgi alınması

    • Yerel yönetimlerle işbirliği vurgusu

    • Devam eden projelerin yerinde incelenmesi

    • İlçenin ihtiyaçları ve çözüm önerileri üzerine değerlendirme

  • Cuma 26.8 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Pazar 30.7 ° / 15.2 ° false