• BIST 100

    8838,6%2,13
  • DOLAR

    34,23% 0,06
  • EURO

    36,99% -0,04
  • GRAM ALTIN

    3024,30% 1,08
  • Ç. ALTIN

    5004,16% 0,19

Afyonkarahisar bir spor şehri olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin Kapalı Spor Salonunun protokolünün imzalandığını, Şuhut Kapalı Spor Salonunun ise çok yakın zamanda imzalanacağını müjdeledi.

SİYASET 23.10.2024 01:52:00 0
Afyonkarahisar bir spor şehri olacak

Milletvekili Mehmet Taytak, uzun zamandır Bolvadin ve Şuhut ilçelerindeki kapalı spor salonlarının yapımının takibini yapıyordu. Konuyla yakından ve takipli bir şekilde ilgilenen Milletvekili Taytak, bugün Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Toto Başkanlığı arasında ihale protokolü imzalandığını açıkladı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Osman Aşkın Bak’a, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin’e, Spor Toto Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

ŞAMPİYON GENÇLER İLİMİZDEN ÇIKACAK

Milletvekili Taytak konuyla ilgili açıklamasında; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilimize yapacağı her yatırımla Afyonkarahisar bir spor şehri olacaktır. Bolvadin ve Şuhut ilçelerimizdeki Kapalı Spor Salonlarının yapımını çok uzun zamandır takip ediyoruz. Bugün Bolvadin ilçemizin protokolü imzalandı. İnşallah en kısa zamanda Şuhut ilçemizle ilgili de müjdeyi paylaşacağım. Ben her zaman Afyonkarahisar’ın taleplerine samimiyetle bakan, gerekli talimatları anında veren Gençlik ve Spor Bakanımız Dr.Osman Aşkın Bak beye, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin beye, Spor Toto Başkanımız Mehmet Ata Öztürk beye, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu beye ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Ve sözümün her daim arkasındayım. Afyonkarahisar bir spor şehri olacak, ülkenin en büyük umudu olan şampiyon gençlerimiz ilimizden çıkacaktır” dedi.


  • Çarşamba 14.7 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Perşembe 17.3 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Cuma 17.1 ° / 3.3 ° Güneşli