10616,09%0,19
40,42% 0,09
47,56% 0,63
4457,05% 1,04
7068,94% 0,97
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, BOTAŞ Genel Müdürü Abdulvahit Fidan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Afyonkarahisar'ın enerji altyapısı ve ilin ilgili diğer önemli konuları ele alındı.
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar'ın enerji ihtiyaçlarını ve altyapı sorunlarını çözmek amacıyla BOTAŞ Genel Müdürü Abdulvahit Fidan ile bir araya geldi. Ziyarette, ilin enerji geleceğine yönelik önemli adımlar atılması hedefleniyor.
Ziyarette, Afyonkarahisar'ın enerji altyapısıyla ilgili çeşitli konular değerlendirildi. Özellikle ilin enerji talebinin karşılanması ve enerji verimliliğinin artırılması üzerine odaklanıldı. Yapılan görüşmelerde, Afyonkarahisar'ın enerji alanındaki potansiyelinin değerlendirilmesi ve bu potansiyelin harekete geçirilmesi için yapılabilecekler konuşuldu.
Afyonkarahisar'ın enerji altyapısının güçlendirilmesi ve enerji kaynaklarının çeşitlendirilmesi, ilin sürdürülebilir kalkınması için büyük önem taşıyor. Ziyarette, bu kapsamda yapılabilecek yatırımlar ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarının Afyonkarahisar'da kullanımının artırılması konusu önemli bir gündem maddesi oldu.
MHP Milletvekili Taytak, ziyaretin Afyonkarahisar'a enerji konusunda olumlu katkılar sağlayacağını belirtti.