• BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

Afyonkarahisar'a Yeni Araç Filosu: İl Özel İdaresi Güçlendi

Afyonkarahisar'a Yeni Araç Filosu: İl Özel İdaresi Güçlendi

SİYASET 4.08.2025 14:22:11 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da Hizmet Kalitesi Artıyor


Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ve Çevre Hizmetleri Birliği işbirliğiyle hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç filosu güçlendirildi. İl Özel İdaresi, kamu kaynaklarını verimli kullanmak amacıyla büyük bir çaba sonucunda yeni araçlar filosuna kattı.


Filoya Katılan Yeni Araçlar


İl Özel İdaresi'nin filosuna kazandırılan yeni araçlar arasında şu modeller yer alıyor:



    • Beko Loader

    • Çekici

    • Arazöz

    • Çöp Kamyonu

    • Su Tankeri


Bu araçların hizmete girmesiyle birlikte, il merkezine, ilçe, belde ve köylerdeki sorunlara daha hızlı çözümler üretilebilecek.


50 Milyon TL'lik Ek Kaynakla Yeni Yatırımlar


Afyonkarahisar İl Özel İdaresi'nin önümüzdeki dönemdeki hedefi, Milletvekillerinin girişimleriyle Cumhurbaşkanı'nın talimatı doğrultusunda Sağlık ve Hayat Kalitesi Koordinasyon Kurulu (SBB) tarafından sağlanan 50 milyon TL'lik ek kaynakla yeni yatırımlar yapmaktır. Bu kapsamda, İl Özel İdaresi filosuna konkasör, mobil taş kırma makinaları, greyderler ve benzeri araçlar kazandırılması planlanıyor.


AK Parti'den Halk Hizmetine Devam


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti kadroları olarak halka hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan yetkililer, ilin gelişimi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.


Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, yeni araç filosuyla hizmet kalitesini artırmayı ve halkın ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamayı hedefliyor.

  • Pazartesi 32.4 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 32.4 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 33.9 ° / 19.7 ° Güneşli