-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,16% -0,12
-
EURO
50,86% 0,75
-
GRAM ALTIN
7117,26% -0,25
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30
İlginizi Çekebilir
Afyonkarahisar'da 15 Temmuz Hazırlıkları Başladı: ODA Başkanı Toplantıda
Afyonkarahisar'da 15 Temmuz Hazırlıkları Başladı: ODA Başkanı Toplantıda
Afyonkarahisar'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hazırlıkları Sürerken ODA Başkanı Katılım Sağladı
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hazırlık toplantısı, önemli kurum temsilcilerini bir araya getirdi. Toplantıya Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı da katılım gösterdi.
Vali Yiğitbaşı'nın Önem Vurgusu
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, toplantıda 15 Temmuz ruhunun yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yaptı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün anlamını ve önemini korumak için yapılacak faaliyetlerin koordinasyonu toplantının temel amacıydı.
Toplantıya Katılan Diğer İsimler
Toplantıda, İkmal ve Garnizon Komutanı, Belediye Başkan Vekili ve ilgili kurum amirleri ile birlikte sivil toplum temsilcileri de yer aldı. Bu geniş katılımlı toplantı, 15 Temmuz anma etkinliklerinin kapsamlı bir şekilde planlanmasını hedefliyor.
ODA Başkanı'nın Katılımı ve Önemi
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı'nın toplantıya katılımı, oda'nın sivil toplum kuruluşları ile iş birliğine verdiği önemi gösteriyor. Oda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine destek vererek, milli birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyor.
- Toplantının temel amacı: 15 Temmuz anma etkinliklerinin koordinasyonu
- Katılımcılar: Vali, komutanlar, belediye temsilcileri, kurum amirleri ve sivil toplum temsilcileri
- ODA Başkanı'nın katılımı: Sivil toplum kuruluşları ile iş birliğine verilen önemin göstergesi
- Pazartesi 13.7 ° / 1.9 ° Güneşli
- Salı 13.8 ° / -0.1 ° Güneşli
- Çarşamba 13.8 ° / 3.8 ° false



