• BIST 100

    16193,56%0,17
  • DOLAR

    44,09% 0,06
  • EURO

    50,98% -0,01
  • GRAM ALTIN

    7306,35% -0,40
  • Ç. ALTIN

    11826,62% 0,00

Afyonkarahisar'da ANALİG Yüzme Heyecanı Başlıyor

Afyonkarahisar'da ANALİG Yüzme Heyecanı Başlıyor

SPOR 25.07.2025 19:32:08 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Olimpik Havuzunda Yüzme Müsabakaları Başlıyor


Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ANALİG Yüzme 1. Etap 2. Grup Müsabakaları, 26

  • 27 Temmuz tarihlerinde Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek.


  • 10 İlden 180 Sporcu Pistiye Çıkıyor


    Müsabakalara 10 farklı ilden 180 sporcu katılacak. Genç yüzücülerin ter dökeceği organizasyon, Afyonkarahisar’da sporseverler için heyecan verici bir atmosfer yaratacak. Yüzme sporunun gelişimine katkı sağlayacak bu etkinlik, genç yeteneklerin keşfedilmesi için önemli bir fırsat sunuyor.


    Müsabaka Takvimi ve Detaylar


    Müsabakalar 26 Temmuz Cumartesi günü saat 09:00’da başlayacak. Organizasyonun açılış seremonisi ise aynı gün saat 14:45’te yapılacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tüm sporculara ve antrenörlere başarılar diledi. Müsabakalara katılım oldukça yoğun ve rekabetin yüksek olması bekleniyor.


    Etkinliğin Önemi ve Hedefleri



    • Yüzme sporunun popülerleşmesini sağlamak.

    • Genç sporcuların yeteneklerini sergilemelerine olanak tanımak.

    • Afyonkarahisar'ın spor turizmine katkıda bulunmak.


oa_bak ve gencliksporbak Hesabı Hakkında


Müsabakalarla ilgili güncel bilgiler ve duyurular oa_bak ve gencliksporbak hesapları üzerinden takip edilebilir. Bu hesaplar, katılımcılara ve sporseverlere önemli bilgilendirmeler sunmaktadır.

  • Perşembe 11.3 ° / 0.4 ° Güneşli
  • Cuma 11.3 ° / 0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.8 ° / 2.5 ° false