• BIST 100

    15124,81%-0,11
  • DOLAR

    43,18% 0,06
  • EURO

    50,38% 0,19
  • GRAM ALTIN

    6441,22% 1,23
  • Ç. ALTIN

    10367,47% 0,53

Afyonkarahisar'da Aranan Dolandırıcı Yakalandı

Afyonkarahisar'da Aranan Dolandırıcı Yakalandı

ASAYİŞ 15.01.2026 12:36:47 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Emniyeti'nden Başarılı Operasyon


Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan bir şahsı yakalayarak adalete teslim etti. Yürütülen çalışmalar neticesinde, Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, cezaevine gönderildi.


Aranan Şahsın Yakalanma Süreci


Emniyet görevlileri, yürüttükleri teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucunda, TCK'nın 158/1

  • f maddesi kapsamında aranan A.Y. isimli şahsın izini buldu. Şüpheli, 2 yıl 4 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunması nedeniyle yakalandı. Yapılan gerekli adli işlemlerin ardından şahıs, infaz için cezaevine sevk edildi.


7/24 Kesintisiz Mücadele


Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için her türlü suç ve suçluyla mücadelenin aralıksız sürdüğünü vurguladı. Ekipler, bu kapsamda çalışmalarını titizlikle yürütmeye devam ediyor.

  • Perşembe 4.6 ° / -4.2 ° Güneşli
  • Cuma 6.7 ° / -1.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 3.5 ° / -4.8 ° Orta kuvvetli veya yoğun ve sağnak şeklinde kar