Tarih: 07.06.2025 17:40

Afyonkarahisar'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'da Bayram Coşkusu


Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi. Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin, protokol üyeleriyle birlikte programa katıldı. Bayramın birlik ve beraberlik ruhu hep birlikte yaşandı.


Görev Başındaki Kahramanlara Bayram Dedi


Ak Parti İl Başkanı Şahin, görev başındaki kahraman jandarma personeline hayırlı bayramlar diledi. Şahin, yaptığı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığımızda düzenlenen bayramlaşma programına protokolümüzle birlikte katıldık. Bayramın birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşadık. Görev başındaki kahramanlarımıza hayırlı bayramlar diledik." ifadelerini kullandı.


Vatan Güvenliği İçin Gece Gündüz Çalışma


Şahin, vatanımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerine de teşekkür etti. Şahin'in açıklamalarının devamında, "Bu vesileyle vatanımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışan kahramanlarımıza minnettarlığımızı sunuyoruz." sözleri yer aldı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —