-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,13% 0,11
-
EURO
50,80% -0,10
-
GRAM ALTIN
7213,44% 0,11
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
İlginizi Çekebilir
Afyonkarahisar'da Denetimli Serbestlik Toplantısı Yapıldı
Afyonkarahisar'da Denetimli Serbestlik Toplantısı Yapıldı
Kurum Temsilcileri Denetimli Serbestlik Sürecini Değerlendirdi
Afyonkarahisar'da, denetimli serbestlik uygulamalarını değerlendirmek ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı, Cumhuriyet Savcısı Ünal Üstünsoy başkanlığında düzenlendi.
Ev Sahipliği ve Katılımcılar
Toplantıya Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey de dahil olmak üzere ilgili kurumların temsilcileri katıldı. Toplantı, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ve Meclis Başkanı Ali Rıza Gürakar'ın ev sahipliğinde yapıldı.
Toplantının Amacı ve Önemi
Denetimli Serbestlik Koruma Kurulu Toplantısı, suç işleyen bireylerin topluma yeniden kazandırılması sürecinde kurumlar arası iş birliğinin önemini vurgulamak için düzenleniyor. Bu tür toplantılar, sürecin etkin bir şekilde yürütülmesi açısından büyük önem taşıyor.
- Cuma 11.3 ° / 0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 11.8 ° / 2.5 ° false
- Pazar 12.2 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı



