• BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Afyonkarahisar'da FETÖ Operasyonu: Aranan Şahıs Yakalandı

Afyonkarahisar'da FETÖ Operasyonu: Aranan Şahıs Yakalandı

ASAYİŞ 20.01.2026 12:47:58 0
Afyonkarahisar

Terör Örgütü Üyesi Yakalandı


Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan bir şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan operasyonla tutuklanan şahıs, cezaevine sevk edildi.


Yakalama Operasyonunun Detayları


Emniyet görevlileri, aranan şahıslara yönelik çalışmaları kapsamında hareket geçti. 2017 yılında sözde mütevelli yapılanmasında yer aldığı gerekçesiyle hakkında işlem yapılan ve 6 yıl 3 aylık kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.S. isimli şahıs, düzenlenen operasyonla yakalandı.


Cezaevine Teslim Edildi


Şüphelinin gözaltı işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevki gerçekleştirildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan M.S.'nin, cezaevine teslim edildiği bildirildi.


7/24 Mücadele Devam Ediyor


Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla her türlü suç ve suçluyla mücadelenin aralıksız sürdüğü vurgulandı. Mücadele kapsamında benzer operasyonların devam edeceği belirtildi.

  • Salı 11.2 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 5.6 ° / 1.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 7.7 ° / -1 ° Güneşli