10605,60%0,18
41,29% 0,06
48,37% 0,16
4807,44% -0,48
7824,20% -0,51
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, 3
Hafta boyunca sahada özveriyle çalışan sağlık personeli unutulmadı. Yılın ilk altı ayındaki izleme ve tarama sayılarına göre farklı dallarda en çok tarama yapan sağlık personeline teşekkür belgeleri, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk tarafından takdim edildi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk, törende yaptığı konuşmada sağlık çalışanlarının emeklerini vurgulayarak, “Koruyucu sağlık hizmetleri toplum sağlığımızın temel taşıdır. Halk Sağlığı Haftası’nı koruyan ve geliştiren sağlık hizmetleri anlayışıyla düzenlediğimiz etkinliklerle kutladık. Koruyucu sağlık hizmetleri alanında fedakârca çalışan her bir arkadaşımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu vesilesiyle hepsine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Halk Sağlığı Haftası, vatandaşlara yönelik bilinçlendirme çalışmaları ve sağlık emekçilerinin takdir edilmesiyle anlamlı bir şekilde sona erdi.