• BIST 100

    10853,49%0,99
  • DOLAR

    40,67% 0,03
  • EURO

    47,06% 0,12
  • GRAM ALTIN

    4412,09% 0,04
  • Ç. ALTIN

    7061,38% 0,00

Afyonkarahisar'da Kırsal Hizmetlere Güç Katıldı: Yeni Araçlar Göreve Başladı

Afyonkarahisar'da Kırsal Hizmetlere Güç Katıldı: Yeni Araçlar Göreve Başladı

GÜNDEM 4.08.2025 23:22:27 0
Afyonkarahisar

Kırsal Bölgelerde Hizmet Kalitesi Artıyor


Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ve Çevre Hizmetleri Birliği tarafından düzenlenen Araç Teslim ve Hizmete Alım Töreni, kırsal bölgelerde kamu hizmetlerinin güçlendirilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması amacıyla gerçekleştirildi. Törende, toplam 15 adet yeni araç, ilgili kurumlara teslim edilerek hizmete girdi.


Törene Kimler Katıldı?


Afyonkarahisar İl Özel İdaresi yerleşkesinde düzenlenen programa, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Milletvekilimiz Dr. Hasan Arslan, il protokolü ve çok sayıda kurum temsilcisi katıldı. Dinar Belediyesi'ni temsilen ise Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Sayın ve Dinar Belediyesi Personel Şirketi Müdürü Ali Uluağaç yer aldı.


Teslim Edilen Araçlar Nelerdi?


Tören kapsamında, Afyonkarahisar'a kazandırılan yeni araçlar şunlardı:



    • Çevre Hizmetleri Birliği tarafından alınan 7 adet çekici tır

    • İl Özel İdaresi tarafından alınan 3 adet çöp kamyonu

    • 1 adet su tankeri

    • 4 adet Beko loder


Bu araçların teslim edilmesiyle birlikte, Afyonkarahisar'da kırsal bölgelere sunulan hizmetlerin kalitesinin artması bekleniyor.


Dinar Belediyesi'nin Temsili


Dinar Belediyesi, bu önemli programda yer alarak, il genelindeki hizmetlerin iyileştirilmesine katkı sağladı. Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Sayın ve Dinar Belediyesi Personel Şirketi Müdürü Ali Uluağaç'ın katılımı, Dinar'ın bu süreçteki rolünü gösterdi.


Yeni araçların Afyonkarahisar'a hayırlı olmasını temenni ederiz.

  • Salı 33.9 ° / 19.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.6 ° / 21.4 ° Güneşli
  • Perşembe 31.9 ° / 19.9 ° Güneşli